You have no items in your shopping cart.

Filter by:

Clear All
Min: 310 KM Max: 855 KM
KM310 KM855
Newsletter

Automobili

Sort by
Display per page
View as

Garmin GPS nüvi 2457 LMT; Europa; 4.3" + Adria Route

Kategorizirani kao i njhovi prethodnici donašamo vam novu liniju nüvi uređaja: Essential, Advanced i Premium modele. Novi Garmin nüvi uređaji odgovorit će na sve zahtjeve životnog stila i raspoloživog budžeta svakog korisnika. Jednostavna i cjenovno pristupačna Essential serija odličan je odabir za svako putovanje dajući točno turn-by-turn navođenje s izgovorom imena ulica, odabirom odgovarajuće prometne trake i slikovnim prikazom izlaza s autoceste s oznakama.
564,00 KM

Garmin GPS nüvi 2597LMT Europe, Life time update, Bluetooth + AdriaRoute, 5"

nüvi 2597 LMT sadrži sve značajke dostupne u Advanced seriji, 5 inčni zaslon. Ovaj vrhunski cestovni navigator također uključuje besplatno ažuriranja karata za cijeli vijek trajanja uređaja, Garminove najnaprednije prometne usluge (EFIGS jezici), 3D prikaz zgrade i terena, te glasovne naredbe. Novi i jednostavan način za ažuriranje softvera vašeg nüvi uređaja donosi vam opcija Garmin Express.
637,00 KM

Garmin GPS nüvi 2797LMT Europe, Life time update, Bluetooth + AdriaRoute, 7"

nüvi 2797 LMT sadrži sve značajke dostupne u Advanced seriji, 7 inčni zaslon. Ovaj vrhunski cestovni navigator također uključuje besplatno ažuriranja karata za cijeli vijek trajanja uređaja, Garminove najnaprednije prometne usluge (EFIGS jezici), 3D prikaz zgrade i terena, te glasovne naredbe. Novi i jednostavan način za ažuriranje softvera vašeg nüvi uređaja donosi vam opcija Garmin Express. Potrebno je samo učitati besplatni softver kako biste mogli raditi nadogradnju softvera za cijeli vijek trajanja vašeg nüvi uređaja. Također je dostupan i novi pribor, odnosno novi način postavljanja nüvi uređaj: nosač koji se pričvršćuje na ventilacijski otvor. Prikladan za sve nüvi uređaje izuzev onih zaslona 7 inča, ovaj nosač jednostavno se pričvršćuje za podlogu/konzolu nüvi uređaja i sigurno drži vaš nuvi uređaj. S ovim nosačem možete nesmetano vidjeti svoj nüvi, ali i imati uređaj na dohvat ruke. Nova “Real Navigation” funkcija pomoći će vam da lakše nego ikad prije pratite smjer i ostanete na ruti. Umjesto dosadašnjeg korištenja samo imena ulica, Garmin Real Directions™ koja navodi na realan i intuitivan način, vodi vozače poput prijatelja govoreći im da skrenu kod poznatog znaka, zgrada, znakova stop ili ulične rasvjete. Npr., ova će funkcija reći vozačima skrenite nakon McDonalds-a ili skrenite lijevo nakon stupa javne rasvjete“. S ovakvim navođenjem vozači su sigurni da idu u pravom smjeru, te se mogu usredotočiti na cestu bez da čitaju prometne znakove. Garmin Real Directions™ funkcija oslanja se na visokokvalitetnu NAVTEQ® kartografiju kako bi se osigurala točnost. Tu je i nova Active Lane Guidance funkcija koristi kombinaciju glasovnih uputa i animacijski prikaz prometne trake kako bi pouzdano pripremila korisnike na izlazak s autoceste ili na preusmjeravanje. Na većim zaslonima određenih nüvi uređaja, Active Lane Guidance prikazuje animirane grafike pored prikaza karte koje koriste svijetle strelice ukazujući da je za odgovarajuću prometnu traku potrebno napraviti zaokret.
789,00 KM

Garmin GPSnüvi 2497 LMT; Europa, bluetooth, 4.3" + Adria Route

Kategorizirani kao i njhovi prethodnici donašamo vam novu liniju nüvi uređaja: Essential, Advanced i Premium modele. Novi Garmin nüvi uređaji odgovorit će na sve zahtjeve životnog stila i raspoloživog budžeta svakog korisnika. Jednostavna i cjenovno pristupačna Essential serija odličan je odabir za svako putovanje dajući točno turn-by-turn navođenje s izgovorom imena ulica, odabirom odgovarajuće prometne trake i slikovnim prikazom izlaza s autoceste s oznakama. Nova Advanced serija nudi dodatne funkcije za navođenje, kao što su nova Real Directions™ funkcija Nova “Real Navigation” funkcija pomoći će vam da lakše nego ikad prije pratite smjer i ostanete na ruti.
599,00 KM

nüvi 3597 LMT Europe, Life time update, Bluetooth 5,0" + AdriaRoute

Nagrađen model nüvi 3597 LMT iz Premium serije utjelovljuje najnaprednije Garmin funkcije. Svojim elegantnim izgledom, ultra-tankim profilom, nüvi 3597 LMT odražava profinjenu istančanost koja odgovara unutrašnjosti svakog vozila. Predvodnik nove nüvi linije nüvi 3597 nagrađen i Red Dot nagradom, dolazi s novim nosačem za napajanje na magnet, što ga čini prikladnim za pričvršćivanje uređaja i njegovo napajanje. nüvi 3597 LMT i odabrani modeli iz Advanced serije kompatibilni su s Garmin Smartphone Link, aplikacijom za iOS i android uređaje koja osigurava usluge u realnom vremenu na vašem Garmin cestovnom GPS uređaju. Između mnoštva opcija, aplikacija omogućuje korisnicima nüvi uređaja dodavanje usluga kao što su kamere za kontrolu brzine, slike s prometnih kamera. Također je dostupan i novi pribor, odnosno novi način postavljanja nüvi uređaj: nosač koji se pričvršćuje na ventilacijski otvor. Prikladan za sve nüvi uređaje izuzev onih zaslona 7 inča, ovaj nosač jednostavno se pričvršćuje za podlogu/konzolu nüvi uređaja i sigurno drži vaš nuvi uređaj. S ovim nosačem možete nesmetano vidjeti svoj nüvi, ali i imati uređaj na dohvat ruke. Nova “Real Navigation” funkcija pomoći će vam da lakše nego ikad prije pratite smjer i ostanete na ruti. Umjesto dosadašnjeg korištenja samo imena ulica, Garmin Real Directions™ koja navodi na realan i intuitivan način, vodi vozače poput prijatelja govoreći im da skrenu kod poznatog znaka, zgrada, znakova stop ili ulične rasvjete. Npr., ova će funkcija reći vozačima skrenite nakon McDonalds-a ili skrenite lijevo nakon stupa javne rasvjete“. S ovakvim navođenjem vozači su sigurni da idu u pravom smjeru, te se mogu usredotočiti na cestu bez da čitaju prometne znakove. Garmin Real Directions™ funkcija oslanja se na visokokvalitetnu NAVTEQ® kartografiju kako bi se osigurala točnost. Tu je i nova Active Lane Guidance funkcija koristi kombinaciju glasovnih uputa i animacijski prikaz prometne trake kako bi pouzdano pripremila korisnike na izlazak s autoceste ili na preusmjeravanje. Na većim zaslonima određenih nüvi uređaja, Active Lane Guidance prikazuje animirane grafike pored prikaza karte koje koriste svijetle strelice ukazujući da je za odgovarajuću prometnu traku potrebno napraviti zaokret.
855,00 KM

nüvi 42, 4.3" + Adria Route

4.3" ekran, AdriaROUTE karta, intuitivni izbornik.
310,00 KM

nüvi 42, centralna Europa, 4.3" + Adria Route

4.3" ekran, AdriaROUTE karta, intuitivni izbornik.
360,50 KM

nüvi 44LM; Europa, 4.3" + Adria Route

4.3" ekran, AdriaROUTE karta, liftime
481,00 KM

nüvi 52 + AdriaROUTE

5" ekran, AdriaROUTE karta, intuitivni izbornik.
350,00 KM